Ingen rundvisninger pt. pga Covid-19

 

Velkommen til Børnehaven Smyrnavej -i finder os HER

- en lille børnehave med hjerterum på Amager i København.

 

Vi er en lille, men rummelig børnehave, der har til huse i en nedlagt dukkemager butik, hvilket giver os nogle dejlige rum med en hyggelig atmosfære. Hos os vægtes nærvær, omsorg og tryghed i hverdagen meget højt. Vores åbningstid er 7.00 – 16.00

Vi blev oprindeligt oprettet den 1. september 1972 af ventelisteforældre fra børnehaven Mælkevejen på Tycho Brahes Alle. Vi er en selvejende institution, tilknyttet paraplyorganisationen Børneringen.

I børnehaven er vi normeret til 20 børn. 

Vi er 3 uddannede pædagoger (incl. leder), 1 pædagogmedhjælpere, en pædagogstuderende og vores madmor.

Udover forskellige aktiviteter og ture ud af huset i mindre grupper til nærliggende legepladser ugens andre dage, har vi også én fast ugentlig turdag. Vi prioriterer at komme ud i naturen og opleve forskellige legepladser med børnene. Det er vigtigt for os, at børnene får nogle motoriske udfordringer og kropslige oplevelser i naturen og på legepladser.

Ring til os, vi har desværre ingen rundvisninger under Covid-19.

 (Vi er et hus der skal opleves. Vi afholder rundvisninger fredag i lige uger ml kl. 9.15-9.45 - I er velkomne.)

Følg barnets hverdag og trivsel på KbhBarn

I Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune værdsætter vi det tætte samarbejde med forældrene. 

Derfor har alle forældre i kommunale og selvejende institutioner nu mulighed for at få adgang til hurtigere og lettere dialog med deres barns institution.

Systemet der gør dette muligt hedder KbhBarn. KbhBarn gør det muligt at følge barnets hverdag og trivsel digitalt via hjemmeside, intranet og apps.